ERŐ - Gyógyító mandala kártya

Ebben a mandalában az őserő lakozik. Egy rituális isteni erő, mely közvetíti az emberek felé a gyógyító szeretetet.
Most olyan feladat előtt állsz, mely inspirál, hogy vedd magadhoz ezt az erőt, így átjutsz jelenlegi nehézségeiden.
Minél nehezebb egy feladat, annál jobban megvan a megoldásához a lelki, a fizikai és a szellemi erő és ennek a felismerése. Erőt ad a mandala energiája ahhoz, hogy
továbbhaladj! A múltban ért sérelmektől szabadulj, ha mégoly fájdalmasnak tűnnek is, és még hatni akarnak rád.
Segít túljutni a múlt sérelmein.

Hangzója:

UR >>>
Fókuszálj medencédre és lábaidra és közben háromszor mondd „UR”. Érezd, ahogy szétárad benned, gyógyít és felszabadít múltad alól.

Megerősítés:

Boldog vagyok, mert Isten fénye gyógyítja szívemet és az emberek szívét.

Áldás:

Bárhol vagyok, átadom a teremtő energiáját, érintésem által gyógyulást, szavaim által örömöt és lényem által áldást közvetítek minden élőlény felé.

A lap üzenete:

Olyan életfeladatban vagy, ami nem egyszerű. Erőpróbáló feladat. De megvan hozzá az erőd - a lelki, a szellemi és fizikai erőd. Valakit segítened, vagy ápolnod kell, de lehet, hogy saját lelkedet kell gyógyítani és erővel, fénnyel feltölteni, hogy a félelem önként távozzon.
Figyelj éberen, hogy ne ess kétségbe, depresszióba. Tudd, hogy minden elmúlik egyszer és az a lényeg, hogy mit tanultál belőle. Örülj az erődnek, mely Istentől való.

Gyógyító mandala kártya megrendelés

Személyes átvételnél, de postára adva is lehet kérni személyes üzenetet, melyet általam közvetítenek az Égiek az illetőnek, és én a könyvbe bejegyzem.

csomag
Kérem a megjegyzés rovatba feltüntetni, postázás esetén név, cím vagy személyes átvétel jelzését és mindkettőnél telefonszámot kérek. Lehet kérni a kártyába dedikálást és médiumi üzenetet, ehhez a keresztnevet kérem feltüntetni.