Hamonn Zsuzsanna

Festő, író ,tanító MÉDIUM

A fotóm alatti felsorolás, mind címke, de már boldogan hagyom őket a nevem alatt, mert tudom, hogy nem ez a lényeg! A lényeg az én Isteni eszenciám! Ezt igyekszem átadni az embereknek, és éreztetni velük minden tevékenységemmel.

Magamról

1957.06.16-án Budapesten láttam meg a napvilágot. Azóta itt élek, tanulmányaimat is itt végeztem.
Egész pici korom óta kör vagy geometriai formák jelennek meg előttem. A mostani eszemmel már tudom, hogy ezek a mandalák, melyek összeköttetést hoznak létre magasabb Önvalónkkal.
Már gyerekként láttam és hallottam az úgymond "láthatatlan"világot. Hat évesen szüleimnek beszámoltam erről, de Ők nem hittek nekem. Természetesen ezt szívemre vettem, és azt gondoltam nem vagyok megfelelő és elég jó ahhoz, hogy szeressenek.
Harminc éves koromban testi szintre lépett saját valódi lényem elfojtása. A betegségnek köszönhetően pár másodpercig láttam a fénylő kört és a megjelenő Jézust. Ebben a jelenléti állapotban éreztem azt aki valójában vagyok. Azóta Jézus vezet az Ő Isteni szellemi tudatán át. /Ezt itt a földön új tudat dimenziónak vagy Krisztus tudatnak nevezünk./ Sosem kaptam vallási neveltetést. A magasabb intelligencia akkor és azóta is gondoskodik rólam. Életem során meg kívántam ismerkedni más forrása által leföldelt szellemi, lelki és fizikai tudással is. Így végeztem el a természetgyógyászatot, sokféle csodálatos masszázstechnikát sajátítottam el, /ma-uri masszázs volt a nagy szerelmem/, megismerkedtem az agykontrollal, Pránanadi majd később Reiki mester-tanár lettem. Bepillanthattam Új-Zélandon a Kahunák, Sámánok csodálatos birodalmába és a Huna szellemi tanításába, tanulmányozhattam a buddhizmus tanait, részt vettem ásványgyűjtő túrákon, ahol az ásványok gyógyító erejét tapasztalhattam meg. Mindezért a kalandos életért, sok sok tapasztalatért végtelen hálás vagyok! Ez vezetett oda, hogy fel merjem vállalni saját forrásom egyediségét, szépségét, produktumát. Amikor ebben az Isteni atmoszférában vagyok, ott vannak velem a felemelkedett mesterek, akik segítik kibontakoztatni és leföldelni azt a szellemi tudást, melyet rajtam keresztül Jézus csatornáz le. Szellemi úton kaptam meg tanfolyamaim anyagát is.

Mandaláim

Sokszínűek, elsősorban nem képzőművészeti alkotások, hanem Isteni megnyilvánulás formázatai, mely minden segéd eszköz /körző, vonalzó, előrajzolás/ nélkül születnek meg. Gyógyító hatásuk van testre,lélekre egyaránt.

  1. A Gyógyító mandalák kártyában lévő fénykapuk a szellemet ébresztik,és avatnak a felsőbb Isteni Önvalónkhoz. A kártya szimbólumai és a leírt megerősítések és a hangzók használata mind egy lépés Önmagad valódi lélek jelenléte felé. Minden napi használata erősíti szellemi tudatod jelenét.
  2. Az Új Tudat üzenőkártyában az Égi Mester leküldte a fénybankból szavakban formálódott 53 darab üzenetet, melynek tanítása, ébresztő hatása egyedülálló segítség minden ébredő ember számára!
  3. Lélekoldó mandaláim lelki blokkjainkat oldják fel.
  4. Egyéni mandalák segítik a megvilágosodást és saját frekvenciánk behangolását.
  5. Tanfolyamaim frekvenciáját fenntartó,és a megértést segítő mandalák.

Médiumi Tanítás

Az aranykörben lévő mesterek tanításai felismertetik veletek, hogy ha ítélet és félelem nélkül élünk, akkor a körülöttünk lévő világ is olyanná lesz. Amikor Földi szolgálatunk, lényünk középpontjából fakad, akkor ez az önszeretet legmagasabb formája. Ilyenkor már tudjuk hogy amit önmagunkért teszünk, azt tesszük az egészért is és fordítva. Ez az az állapot amelyben jó lenni! Mindnél jobban felismerjük saját ragyogó forrásunkat és időzünk benne, annál távolabb kerülünk a félelem atmoszférájától. Az egyetlen dolog amit tudni kell, hogy Mi már most azok vagyunk, akikké válni szeretnénk. Csak félelem nélkül szabadon juttassuk ezt kifejezésre, élvezzük az élet minden csodás pillanatát, hiszen életünk ajándék mely annyi élményt ad nekünk. Önmagunk feltétel nélküli szeretete egy olyan tartomány, melyben meg érezzük az univerzum jelenlétét, segítségét, mert minden úgy jó ahogy van és minden időben történik.